vitrinesopmaat

leveringsvoorwaarden Afdrukken

 

Leveringsvoorwaarden 
Bestellingen:

Alle door u geplaatste bestellingen kunnen door u, na orderbevestiging, worden uitgeprint als bewijs van uw bestelling.

Betaling:

50% bij opdracht. 50% bij levering

Bestelling annuleren:

U hebt één of meerdere artikelen besteld, maar u wilt er toch van af zien? Stuur dan binnen 2 dagen (48 uur) na het plaatsen van uw bestelling een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  .
Vermeld in deze email het ordernummer (zie onze orderbevestiging). Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling wordt geannuleerd. Indien na 2 dagen wordt geannuleerd zijn wij genoodzaakt om 10% van het orderbedrag in rekening te brengen.

Prijzen:

Prijswijzigingen voorbehouden. Alle prijzen zijn inclusief BTW

Privacy:

Wij respecteren de privacy van onze klanten en we zorgen er dan ook voor dat de persoonlijk gegevens die u ons verstrekt bij het plaatsen van  een order, zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld.

Deze gegevens worden opgenomen in ons klantenbestand en worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van de order, de betaling daarvan en het informeren van eventuele nieuwe producten.

Wij garanderen uiterste discretie. Dit betekent dat we uw gegevens nooit ter beschikking zullen stellen aan derden.

Vragen:

Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u nadere info? Stuur dan een email naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Algemeen:

De website www.vitrinesopmaat.nl is een onderdeel van Jece produkties bv.   KvK nummer: 11031551   BTW nummer: NL 8118.84.934.B01


 

 

Showroom